Skolbio + filmfestivaler

Skolbio i Helsingborg samarbetar med flera filmfestivaler


Även i höst samarbetar vi med

Maff logoARAB FILM FEST HELSINGBORG

Festivalen pågår 7-9 oktober. Måndagen den 9 oktober blir det gratis skolbiovisningar för skolorna. Läs mer om filmerna och bokningen på den här sidan.

Malmö Arab Film Festival (MAFF) med samarbetsfestivalen Arab Film FestHelsingborg är en interkulturell plattform för mångfald och tolerans. MAFF anses allmänt vara en av de mest inflytelserika och största festivalerna med ett arabiskt filmfokus org erbjuder en plattform för samarbete mellan nordiska och arabiska filmindustrier. MAFF är den största filmfestivalen med arabiskt fokus utanför den arabisktalande delen av världen. 


Vi tackar för ett gott samarbete med…

ARF-Logga

ANTIRASISTISKA FILMDAGAR I HELSINGBORG

och hoppas på ett nytt samarbete hösten 2017

 

Antirasistiska Filmdagar, ARF, är en religiöst och politiskt obunden verksamhet som arrangeras i Helsingborg sedan 2013. ARF vill synliggöra och väcka debatt kring frågor rörande rasism, främlingsfientlighet, diskriminering och demokrati.


Vi tackar för gott samarbete med

Skärmavbild 2015-10-09 kl. 09.08.56

 

och hoppas på nytt samarbete hösten 2017

CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, är den tredje största dokumentärfilmsfestivalen i världen. Varje år, fyller festivalen Köpenhamns biografer med fler än 200 filmer från hela världen. Ett litet urval av dessa erbjuds lokalt i Helsingborg.