Sorry we missed you

Sorry we missed you –  Ricky och Abby är gifta och vill ge barnen en trygg uppväxt, helst i eget hus. När dottern Liz är elva år och sonen Seb är sexton känns husdrömmen mer avlägsen än någonsin. I sitt stressiga vårdjobb kämpar Abby varje dag mot klockan för att ge patienterna en känsla av människovärde. För att slippa fler underbetalda ströjobb skaffar Ricky en skåpbil, i tron att budkörningar ger bättre lön. Men snart inser han att uppdragsgivarens dåliga arbetsvillkor är uttänkt för att utnyttja och skuldsätta förarna. Ricky och Abby arbetar allt hårdare, samtidigt som barnen oftare är ensamma hemma. Seb börjar börjar dras till fel kompisar.

Rekommenderas för gymnasiet.
Ken Loach är efter succén ”Jag, Daniel Blake” tillbaka med ännu en gripande, stark film om vanliga människors kamp för en dräglig tillvaro. Skickligt om brittiskt klassamhälle och fällan med osäkra arbetsvillkor.

WordPress.com-logga