Åk 7-9 Skola hemma

UR har skapat en temasida om undervisning på distans för åk 7-9 som har skola hemma.

Här har de samlat program som särskilt stöttar skolarbetet för elever på högstadiet som undervisas på distans.

Ta del av noga utvalda program utifrån sju olika teman i undervisningen, programtips samlade per ämne samt tips om studieteknik. Alla program är alltid kopplade till Lgr11.

Orka plugga – Må bättre under pandemin
Känns det som om både du och dina elever tappat all energi? Då är ni inte ensamma! Många känner sig orkeslösa och omotiverade nu när coronakrisen har förändrat vår vardag. Men det finns saker ni kan göra för att få tillbaka energin och på så sätt må bättre! I Orka Plugga – Må bra –  får ni också veta varför det är viktigt att sova, äta ordentligt och inte stressa.

Så klart hittar du även alla program på SLI Play.  Du och dina elever loggar in via Skolportalen!

WordPress.com-logga