Mer Brillebjörn

Brillebjörn är en favoritnalle som kan trolla. Brillebjörn hjälper barn att klara av saker i vardagen som känns svåra. Med hjälp av fantasi, kreativitet – och lite magi – övervinner barnen alla hinder.
Nu finns ännu fler avsnitt – Säsong 2 av den fina serien för förskolan och här är några exempel på vad som tas upp i de många, olika avsnitten:
  • Klippa och klistra: Ingelin tycker att det är kul att klippa med saxen. Hon är så koncentrerad att hon inte märker att hon klipper i vaxduken.
  • Haj-jungfrun: Tomine måste tvätta håret, men hon vägrar eftersom hon är rädd för att få schampo i ögonen.
  • Brillebocken Bruse: Vemund ser fram emot att gå på teater med pappa. Men det är tråkigt att vänta på att pappa ska bli klar. Brillebjörn använder sin fantasimagi för att få väntetiden att gå fort!
  • Jul i Juli: Johannes vill julpynta mitt i sommaren, men mamma säger att jul och juli inte är samma sak.