Ingen aning

Nu finns tre nya programserier på de vanligaste moderna språken, tyska, spanska och franska, för åk 7 och uppåt.
Serien bygger på konversationer om vardagliga ämnen som att ge bort en present, bli arg, flirta eller vänskap. Glosor och uttryck med svensk översättning lyfts löpande i bild för att öka förståelsen.
Keine Ahnung handlar om språklust, möten, glada upptåg och nya upplevelser. Programledarna Jannika och Keven berättar historier från sina liv, delar med sig av erfarenheter, busringer och sjunger barnsånger och ger varandra olika uppdrag på stan. Programmen är på tyska och kan ses utan text, med tysk undertext eller svensk översättning. Språknivå A2
Aucune idée handlar om språklust, möten, glada upptåg och nya upplevelser. Programledarna Lilly och Jonas berättar historier, delar med sig av erfarenheter, busringer till Frankrike, sjunger barnsånger och ger varandra olika uppdrag på stan. Programmen är genomgående på franska och kan ses utan text, med fransk undertext eller med svensk översättning. Språknivå A2.
Ni idea handlar om språklust, möten, glada upptåg och nya upplevelser. Programledarna Simone och Oliver berättar historier, delar med sig av erfarenheter, busringer till Spanien, sjunger barnsånger och ger varandra olika uppdrag på stan. Programmen är genomgående på spanska och kan ses utan text, med spansk undertext eller med svensk översättning. Språknivå A2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s