Stora stygga räven

Stora stygga räven – från skaparna av Oscarsnominerade Victor & Josefine kommer en ny rolig och hjärtlig historia för hela familjen. Landsbygden är inte alltid så lugn och fridfull som man kan tro och djuren på den här gården är särskilt underliga: En räv som tar hand om en hel kycklingfamilj, en kanin som spelar stork och en anka som vill vara jultomten.

Stora stygga räven består av tre berättelser i en ramberättelse. Djuren på bondgården uppför tre små pjäser på en liten teaterscen, med oss som publik. Med en stor portion humor och hejdlös fantasi berättas om livet på gården och några äventyr utanför den. Ett gemensamt tema är konsten att samarbeta, trots och tack vare olikheter.
I den första pjäsen dimper en baby ner från himlen och gårdens djur får ta över storkens uppgift att förena barnet med dess tilltänkta föräldrar. I den andra blir en räv ofrivilligt förälder till nykläckta kycklingar. Den sista pjäsen är en betraktelse kring julen; finns jultomten på riktigt? Här dyker han upp i egen hög person, och våra vänner räddar både honom och julen.

Det finns en filmhandledning till.

Här hittar du några fler förslag på filmer för samma ålderskategori:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s