Sportlovsuppehåll

Nu tar bloggen sportlov och är åter måndag 29 februari.🎿

ski-1034926_960_720

Vill du passa på och förkovra dig under lovet? Här kommer tips om några av våra senaste spelfilmer ( samtliga endast på DVD):

74c54d84689a5f2b6b2066f48505d257-brollopsBröllopskaos – Ett traditionellt överklasspar, har fyra döttrar. Även om de alltid försöker visa att de är fördomsfria, är de lite besvärade av att deras första dotter gift sig med en muslim, deras anra med en judisk man och deras tredje med en kines. Nu har de höga förhoppningar att yngsta dottern gifter sig med någon från deras kyrka. När hon intriducerar sin blivande man möter de en snäll, artistisk och intelligent katolsk man, men han är också svart. En chockvåg drar över ”Benettonfamiljren”, som deras grannar kallar dem då de har alla färger. Det blir inte lättare när brudgummens familj reser till Frankrike och bröllopskaoset börjar på allvar

Poster-Art-for-The-Maze-RunnerThe Maze Runner – När Thomas vaknar upp instängd i en gigantisk, ständigt föränderlig labyrint tillsammans med en grupp andra pojkar, har han inget minne av världen utanför men konstiga drömmar om en mystisk organisation. Den enda chansen att ta sig därifrån levande är att samarbeta och pussla ihop ledtrådar för att få veta deras verkliga syfte – och hitta en väg ut innan det är för sent. Filmatisering av första delen av en trilogi skriven av James Dashner

Paper Towns – ”Paper Towns” är baserad på succéboken med samma namn av hyllade författaren John paper townsGreen (”Förr eller senare exploderar jag”). Vi får följa tonårskillen Quentin och hans gåtfulla granntjej Margo som älskar mysterier så mycket att hon till slut blir ett? Efter att de två varit uppe en hel natt och hittat på äventyr i sin hemstad försvinner Margo. Hon lämnar kryptiska ledtrådar efter sig som hon vill att Quentin ska tyda och tillsammans med fyra polare ger han sig av på en galet rolig och känslosam jakt. För att hitta Margo måste han få en djupare förståelse för både vänskap och kärlek.

annieAnnie – Annie är en föräldralös flicka som bor hos en elak fostermor, tillsammans med andra barn i samma situation. Hennes liv förändras dock när hon möter den ensamme, stenrike borgmästarkandidaten, Benjamin Stacks. ANNIE (2014) är en filmatisering av Broadway-musikalen med samma namn. Den har tidigare getts ut som film 1982 och 1999.

puff600x363denstoranötkuppenfotokulturhusetSkeneDen stora nötkuppen – Den coola ekorren Charlie råkar spränga parkens vinterförråd med mat och blir förvisad till stadens tuffa gator. I sin kamp för överlevnad råkar han hitta en nötbutik fylld med djurens favoritgodis. Charlie börjar forma en snillrik plan för att lägga rabarber på hela nötskatten och rädda både sitt eget skinn och vännerna i parken.

Bildmaterial från pixabay.com och filmdistributörerna