Lockie Leonard

lockie Australisk serie. Lockie Leonard,  handlar om surfarkillen Lockie Leonard. Tillsammans med sin familj flyttar han till Angelus, så långt ut på vischan man kan komma. För Lockie är det en total katastrof: inga vänner, ny skola och ett hus som är på väg att försvinna ner i ett träsk. Men då upptäcker Lockie det enda som gör allt okej – den knäppa lilla stan har de bästa vågorna han någonsin sett. Inte för att det nödvändigtvis hjälper honom att överleva sina outhärdligt förstående föräldrar, sin pappas jobb som den lokala polisen, en lillebror som inte kan sluta kissa i sängen, en ny vän som älskar heavy metal och uppmärksamheten från skolans snyggaste tjej, Vicki Streeton. Det kan bara betyda oro, pinsamheter, galna stunder och massor av knasigheter. Om det inte vore så löjligt kunde man ju bli deprimerad!

Nu är det dags för säsong 2 och Lockie Leonard , hans kompisar och speciella familj är tillbaka. I Angelus, staden som ligger mitt ute i ingenting och som har de bästa surfingvågor man kan önska sig, är det mesta sig likt. Men kommer det att fortsätta så? Alla har blivit ett år äldre och ett nytt läsår ska just börja.

Säsong 2. Del 1 av 26. ”Sommarlovet är slut och familjen Leonard förbereder sig för ännu ett år i Angelus. Mamma oroar sig för stressen som snart drar igång. Phillip ska få börja high school ett år tidigare och är helt till sig över alla vetenskapliga utmaningar som väntar. Lockie vet inte riktigt hur han ska kunna tala om för sin bror att Angelus High inte direkt håller Nasa-standard. Dessutom har Lockie ett annat problem att fundera på – Vicki Streeton. Är hon fortfarande hans flickvän? Han tror det, men Vicki är på långsemester med familjen och har bara skickat ett enda vykort.”   

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s