Barnens romanpris

Skärmavbild 2014-10-13 kl. 10.17.43Barnens romanpris – Vilken är den bästa barnboken 2014 för 9-12-åringar? Barnjuryn från Karlstad för boksamtal tillsammans med programledaren Ylva Mårtens och röstar till slut fram en vinnare. De fem nominerade böckerna som tävlar om att vinna Barnens romanpris 2014 är: ”Kärlekspizzan” av Johan Rundberg, ”Augustinatt” av Maud Mangold, ”Barnhemmet” av Cecilia Lidbeck, ”5768 visningar på Youtube” av Ralf Novák-Rosengren och Anita Santesson och ”Dödsknäpp” av Håkan Jaensson. Programledare är Ylva Mårtens.

Kan vara en inspiration till läsning. Använd som boktips? Förslag på hur man kan diskutera böcker tillsammans? Nominera egna böcker i klassen och ha en egen omröstning.