El sospechoso

2710312678001_2913032662001_vs-52a58572e4b061cf2c72d908-767904725001El sospechoso – Den misstänkte är ett program som kan användas på två sätt

• För de äldre eleverna i språkundervisningen i spanska
  • För de yngre eleverna i svenskundervisningen

El sospechoso är en animerad film.  I denna humoristiska och spännande leranimation ser vi en tågresa, kryddad med en jakt på en ökänd tågmördare. I en kupé med några passagerare utspelas ett drama. Kan mördaren sitta i kupén? Ett konstigt beteende, en kniv, en artikel i en dagstidning om en påstådd mördare. Allt sätter fantasin i rörelse när tåget far fram genom landskapet och beckmörka tunnlar. Hur ska det sluta? Denna prisbelönta leranimation har fått utmärkelser världen över från Hiroshima till Brasilien.

Idéer om hur du kan arbeta med filmen i ämnet spanska hittar du här

Idéer om hur du kan arbeta med filmen i ämnet svenska hittar du här.

Filmen har nummer DV1136 om du vill se den spansktalande versionen och DV1137 om du vill se den svensktalande versionen.