Tänk till!

Dewide1Måste tipsa om en mycket bra ny programserie från UR – Tänk till med Dewide

Dennis ”Dewide” Widehammar går till botten med frågor du alltid undrat över. Dennis säger alltid vad han tycker och tänker vare sig det handlar om sex, föräldrar, språk eller mens. Genom sketcher, intervjuer och experiment ser vi hur Dennis kommer fram till hur det egentligen ligger till. Rakt, ärligt, kaxigt och roligt!

Senaste avsnittet handlade om pinsamma föräldrar;-)

Varför är föräldrar alltid är så pinsamma? Blir man det automatiskt när man får barn? Dennis gör en djupintervju med sin mamma där han konfronterar henne med pinsamheter som skett genom åren. I sketcher driver han med föräldrar som försöker vara ungdomliga och vara kompis med sina barn, men det blir bara fel. För vem vill att ens pappa ska följa en på Twitter?

Med all säkerhet blir det mycket intressanta och roliga diskussioner i klassrummet efter ett sånt här avsnitt.

Om man tittar direkt på ur.se kan man använda sig av deras funktion ”skapa klipp” som gör att du kan i förväg förbereda ett klipp ur ett program om du inte vill visa hela.

Skärmavbild 2014-03-03 kl. 16.20.04